top of page

SKOLE OG SFO

Kurs og veiledning

Homework Help
IMG_20200922_115838_edited.jpg
Image by Ian Schneider

ASSISTENTVEILEDNING

Lydhøre og oppmerksomme assistenter er verd sin vekt i gull. Til tider er dette en av de tøffeste posisjonene å ha.

NÅR RELASJON BLIR VRIENT

Toleransevinduet
Traumesensitiv tilnærning i undervisning
Klassemiljø
Klasseledelse
Assistentledelse
Lærerteamutvikling

ARBEIDSMILJØ

Hvordan dra lasset sammen når man har ulik last og ulik innsikt?

GI TIDENES BESTE BARNDOM

Kjære deg som jobber i skole og SFO

Jeg har jobbet med små og store menneskers mentale, sosiale, emosjonelle og faglige fungering så lenge jeg kan huske. Jeg har min mastergrad i psykologi fra NTNU og min arbeidserfaring innen sektor for oppvekst og utdanning. Jeg har jobbet med store og små, rektorer og renholdspersonell, 13-åringer og 1-åringer, 67-åringer og 92-åringer, faglærte og ufaglærte, de voldelige og de stille, de spinnville og de kreative, de sterke og tøffe og de som ofte kalles svake (merkelig..), de med alle spørsmålene og de som mener å ha alle svarene, jeg har manøvrert i ulike systemer og kulturer, og jeg har skjønt noe kjempeviktig: 

DU ER AVGJØRENDE. 

Jobber du med barn, så har du så stor makt at jeg må ned i knefall når jeg tenker over det. Du har verdens viktigste jobb, og du skal utøve den med dine bare hender og ditt bare hjerte. Hver dag du går på jobb, bærer du med deg din egen barndom og utdannelse. Du bærer på alt godt og vondt du har møtt i livet.

Børa di vil prege alle de møter du skal ha i dag. Det vil også prege ditt møte med meg, hvis jeg skulle være så heldig å få treffe deg. Og jeg håper jeg får treffe nettopp DEG. Jeg vil bidra til at du får bruke hele deg selv til det beste for de barna du har ansvar for, så du kan gi tidenes beste barndom. 


Mvh

Annelinn Børsting

Daglig leder, Linerla AS​

bottom of page