top of page

ORGANISASJONSUTVIKLING

Skreddersydd deres behov

  • Sunne omstillingsprosesser

  • Konflikt og utvikling

  • Styrke

  • Bunnlinje, kultur og arbeidsmiljø

Office

SUNNE OMSTILLINGSPROSESSER

Å lykkes med endringsprosess og -utfall

Å komme styrket ut på den andre siden av en planlagt omstilling, eller helskinnet gjennom en krise, avgjøres av menneskene som deltar. På spill står ressurser som personell, lojalitet, kroner og øre.

 

En omstilling legger i kraft av seg selv godt til rette for at virksomheten skal mislykkes på vei mot målet. Samtidig er den en potensiell gullåre, en propell mot fremtiden.

Organisasjonspsykologisk kompetanse vil gi din bedrift en bedre forutsetning for å lykkes med omstillingen. De bedriftene som klarer å ha folkene sine med på lag gjennom prøvelsene vil både lykkes og komme sterkere ut av prøvelsene. 

Business Meeting

KONSTRUKTIV KONFLIKTHÅNDTERING

En god kamp forlenger livet

Konflikt kan oppleves ubehagelig og ubeleilig, men samtidig være en uvurderlig kilde til utvikling - hvis den blir håndtert på en god måte. Vi skiller mellom konflikt og konfrontasjon, og i en godt håndtert konflikt legger man til rette for sunn og trygg konfrontasjon. 

Organisasjonspsykologisk innsikt kan forløse kreftene som har kommet i spenn, på en slik måte at individer, team og virksomheten kommer styrket ut av en konflikt. 

Key to Success

STYRKEUTVIKLING

Tjen på kompleksiteten i bedriftens eller individets samlede kompetanse.

Anbefales til ambisiøse bedrifter med kultur for og mål om innovasjon og utvikling uten å glemme kjernevirksomheten på veien. Organisasjonspsykologisk skreddersøm, dybdekartlegging, kulturanalyse og andre metoder blir benyttet i arbeidet med styrkeutviklingen. En oppdagelsesferd i de skjulte kreftene i tilgjengelige ressurser til det beste for endringspotensialet, kjernevirksomheten, arbeidsgleden og arbeidsmiljøet.

_edited_edited.jpg

MELLOMLEDER-ROLLEN

Faglig veiledning, personlig styrkekartlegging og medmenneskelig coaching

Mellomleder-rollen byr på mange interessante problemstillinger. Hvordan står kravene du møter til sammenligning med dine støtte- og kontrollressurser? Hvilke ressurser har du over- eller underforbruk av? Hva er det egentlige målet du styrer mot, og finnes det flere veier dit? Svaret på hvordan det systemet du er en del av kan bli bedre, er ofte å finne hos nettopp deg.

Brainstorm

KULTUR OG ARBEIDSMILJØ

Verdien av å få gjort jobben godt

En bedrift står langt sterkere i sine utfordringer, produserer mer og bedre, og lærer og utvikles lettere og bedre når arbeidsmiljøet er godt. At bedriftens samlede produksjonseffektivitet henger sammen med kvaliteten på arbeidsmiljøet handler ikke nødvendigvis om fredagsvafler, men om rolleklarhet, forventninger, kommunikasjon og tillit.

Organisasjonspsykologien gir de verktøyene som skal til for å utvikle arbeidsmiljøet i din bedrift. Uansett hvilke utfordringer din bedrift står overfor vil Linerla AS kunne bistå på veien mot å lykkes. 

SEND EN UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send en forespørsel, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale. Unngå sensitive opplysninger.

Thanks for submitting!

bottom of page